Persoonlijk advies? Bel: 0180 203 123

ONDERHOUD, REPARATIE EN KEURINGEN

  • servicebeurten
  • reparaties
  • inspecties
  • fabrikant-updates
  • jaarlijkse en periodieke keuringen voorzien door ons eigen keuringsstation (incl Stichting Industriële Reiniging (SIR))
  • transport van en naar de werklocatie en indien gewenst de mogelijkheid tot opslag

 

Interesse in een onderhoudscontract of occasionele ondersteuning bij ERNISO Equipment? Bel ons op +31 (0)180 – 203 123, stuur een bericht via ons contactformulier of via email: info@erniso.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou.

Over Erniso

Always striving for your best solution

ERNISO BV in Barendrecht richt zich op de zakelijke markt in de slangen montage,- las en testafdeling uiteraard kunnen alle slangen (indien nodig) een testcertificaten krijgen, daarnaast bieden wij hogedruk- en vacuümpompen. Het werkgebied is geheel Nederland. De belangrijkste productgroep van ERNISO is slangen, hogedruk- en vacuümpompen in de vorm van hoogwaardige slangen en pompen tot 3000 bar. Hiervoor is een groot assortiment en een uitgebreide servicedienst en appendages beschikbaar.

ERNISO is dealer/importeur van Polyhose, Denjet, Idrobase, Sibilia machines en official rental dealer van DiBo cleaning systems. Door de jarenlange ervaring en expertise kan ERNISO voor vrijwel iedere uitdaging op slangen, hogedruk en vacuümpompen een passende oplossing bieden tot 3000 bar. Veel tijd en aandacht wordt besteed in de advies, service en nazorg teneinde de klant de zekerheid te bieden van de juiste oplossingen.

Naast slangen, hogedruk en vacuümpompen kunnen we onze klanten bij ieder project ondersteunen met een groot assortiment hulpmaterieel en onderdelen (universele onderdelen) om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te werken. Onze missie is het creëren van duurzame relaties, door het leveren van de hoogste kwaliteit equipment en service waardoor ons kernwaarden is veiligheid, kwaliteit en onze betrokkenheid met veel plezier met elkaar voor dat het goed voor onze klant geregeld wordt.

Contact Info

  • Ons AdresVan Het Hoffstraat 37, 2991 XP Barendrecht
  • Ons Telefoonnummer (+31) 180 203 123
  • Ons E-mailadres info@erniso.com

Maak een afspraak

Kom en ontmoet ons persoonlijk! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.