Persoonlijk advies? Bel: 0180 203 123

Over Erniso

Ontdek meer over Erniso
Over Erniso

Always striving for your best solution

Onze grote passie voor technologie en innovatie en in het advies van onze expertise dat al even en op maat van de klant gesneden is? In het ruime aanbod aan duurzame, gebruiksvriendelijke en veilige machines en systemen maakt ons sterk dat de kracht van ERNISO ligt in een combinatie van ál deze kwaliteiten. 

ERNISO BV is dealer van Den-Jet, Idrobase en Sibilia (22 kw elektro motor) Nederland en leverancier van Polyhose waardoor wij de volgende services kunnen aanbieden om een ecosysteem dat bestaat uit producten, accessoires, reserveonderdelen en diensten. Een assortiment dat in staat is om te voldoen aan alle behoeften op het gebied van reiniging, sanitaire voorzieningen en desinfectie, verneveling, koeling, tuinmeubilair en stof- en geurbestrijding.
Een onvervangbare hulpbron bij het schoon en leefbaar maken van binnen- en buitenruimtes.

Onze missie is het creëren van duurzame relaties, door het leveren van de hoogste kwaliteit equipment en service waardoor ons kernwaarden is veiligheid, kwaliteit en onze betrokkenheid met veel plezier met elkaar voor dat het goed voor onze klant geregeld wordt.

Contact Info

  • Ons AdresVan Het Hoffstraat 37, 2991 XP Barendrecht
  • Ons Telefoonnummer (+31) 180 203 123
  • Ons E-mailadres info@erniso.com

Maak een afspraak

Kom en ontmoet ons persoonlijk! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.